CM 2018. Franța - Argentina și Croația - Danemarca în optimi

Data actualizării: Data publicării:
Nigeria v Argentina: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

Franța - Argentina și Croația - Danemarca sunt noile optimi de finală de la Cupa Mondială, stabilite marți seară, în urma meciurilor disputate în etapa a treia în grupele C și D. Lionel Messi fost la un pas să fie eliminat din faza grupelor.

Nigeria v Argentina: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia
Foto: Guliver/GettyImages

Argentina a obținut in extremis calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins cu scorul de 2-1 (1-0), la Sankt Petersburg, reprezentativa Nigeriei. Golurile au fost marcate de Lionel Messi (14) şi Marcos Rojo (86), respectiv Victor Moses (51 - penalty). Africanii au solicitat un penalty în minutul 75, pentru un henţ comis de Rojo.

Croaţia a învins, cu acelaşi scor, 2-1 (0-0), la Rostov pe Don, echipa Islandei, în ultima etapă a Grupei D, prin golurile înscrise de Milan Badelj (53) şi Ivan Perisic (90). Pentru nordici a înscris Gylfi Sigurdsson (76 - penalty).

Din grupa D au fost eliminate Nigeria și Islanda.

Anterior, Franţa a remizat scor 0-0, cu Danemarca, în timp ce Peru a învins, cu scorul de 2-0, Australia, în ultima etapă a Grupei C a Cupei Mondiale.

Din grupa C au plecat acasă Peru și Australia.

Partida Franța - Argentina se va disputa pe 30 iunie, de la ora 17:00, la Kazan, iar meciul Croația - Danemarca va avea loc pe 1 iulie, de la 21:00, la Nijnîi Novgorod.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri