Gary Lineker a modificat din nou definiția fotbalului, după eliminarea Germaniei de la CM 2018

Data actualizării: Data publicării:
gary lineker_twitter
Foto: Twitter

Fostul atacant Gary Lineker şi-a modificat celebra sa definiţie a fotbalului, încă o dată, în trei zile, după ce Germania a fost eliminată încă din faza grupelor de la Cupa Mondială din Rusia.

gary lineker_twitter
Foto: Twitter

„Fotbalul este un joc simplu: 22 de bărbaţi urmăresc o minge şi la final Germania câştigă întotdeauna”, era - în opinia fostului atacant al naţionalei Angliei - definiţia fotbalului, pe care a „lansat-o” în 1990, în timpul Cupei Mondiale din Italia.

În urmă cu trei zile - când Germania reușea să învingă Suedia în inferioritate numerică, la ultima fază a meciului, scor 2-1 - celebrul comentator sportiv și-a modificat propria definiție a fotbalului: „Fotbalul este un joc simplu: 22 de bărbaţi aleargă mingea timp de 82 de minute şi germanii rămân fără un jucător, aşa că 21 de bărbaţi urmăresc o minge timp de 13 minute şi la final germanii câştigă naibii într-un fel”.

Acum, după ce Coreea de Sud a învins naționala germană cu scorul de 2-0 și a reușit eliminarea campioanei mondiale en titre, Gary Lineker a îmbunătățit definiția: „Fotbalul este un joc simplu: 22 de bărbați aleargă după o minge timp de 90 de minute și, la final, germanii nu mai câștigă întotdeauna. Versiunea anterioară este istorie”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Concluzia fostului fotbalist este așadar că s-a încheiat o epocă la naționala Germaniei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri