Ciprian Marica și Steaua, aproape de un acord pentru rezilierea contractului

Data publicării:
ciprian marica 1

Steaua are trei puncte mai puțin față de Astra în clasamentul Ligii 1, dar și un meci mai mult, a fost eliminată din Cupă de Dinamo, în semifinale, și dacă termină pe locul al doilea, va juca în preliminariile Champions League pe ruta non-campioanelor, urmând să aibă un adversar foarte puternic, ceea ce înseamnă că obiectivele acestui sezon pot fi toate ratate.

Marica a semnat pe 14 ianuarie un contract valabil un an cu Steaua, el venind după o perioadă mai lungă de inactivitate și rezilierea înțelegerii cu Konyaspor. Fotbalistul a evoluat doar în opt din cele 15 partide oficiale ale Stelei din acest început de an, fără să reușească să marcheze vreun gol. În aceste condiții, cum e încă accidentat și se pare că problemele sale medicale sunt mai grave decât se credea, despărțirea de Steaua pare iminentă.

Conducerea Stelei nu mai crede că atacantul va reveni la forma care l-a consacrat și nici că poate fi o soluție pentru preliminariile cupelor europene, de aceea intenționează să rezilieze pe cale amiabilă înțelegerea cu acesta.

Conform lui Gigi Becali, Marica încasa la Steaua salariul mediu pe economie, având în contract stipulată o primă de un milion de euro în cazul în care juca 50% dintre meciurile din preliminariile Champions League și echipa se califica în grupe.

Sâmbătă, înainte de victoria cu Viitorul, patronul Stelei a sugerat că aventura lui Marica la Steaua e pe sfârșite: „Marica a venit să-l ajutăm şi să ne ajute. Nu poate să ne ajute, pentru că văd că iar are probleme, a simţit ceva în meciul cu Dinamo. Dacă el nu a putut să-şi revină”.

E cert că fotbalistul nu va mai evolua în ultimele trei meciuri pe care Steaua le mai are de disputat în acest sezon, două în Liga 1, cu Pandurii și ASA, și finala Cupei Ligii, cu Concordia.

Cinci meciuri a jucat Marica titular la Steaua, în acest sezon.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri