CS Severin - Petrolul Ploieşti: 2-2. Dorel Stoica a trimis titlul de campioană în Ghencea

Data publicării:
petrolul severin

Petrolul Ploieşti a început perfect partida de la Turnu Severin, iar Jeremy Bokila a înscris golul său cu numărul 14 la o centrare a haitianului Jean Alcenat. Elevii lui Cosmin Contra au continuat să atace, iar Gicu Grozav a fost blocat de Leonidas Panagopoulos. Un minut mai târziu, fostul rapidist Renan şi-a încercat şi el norocul, dar nu a nimerit poarta gazdelor.

Petroliştii au mai irosit o ocazie uriaşă când nici Guilherme şi nici Bokila nu au reuşit să facă 2-0, într-o fază în care mingea a lovit şi bara. Jerry Gane a făcut apoi o mutare surprinzătoare şi l-a scos pe fundaşul Alexandre Durimel, înlocuindu-l cu golgeterul Joël Thomas.

Lupii galbeni au continuat să atace şi Marian Cristescu a tras şi el pe lângă, dn poziţie bună. Cum ocaziile ratate se răzbună, Thomas a restabilit egalitatea cu un şut din careu. Oaspeţii s-au aruncat imediat în atac, iar Lucian Marinescu a tras din nou pe lângă. Portarul Panagopoulos a demonstrat apoi încă o dată că e în formă şi l-a blocat din nou pe Grozav.

Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie bună şi pentru gazde, dar aceasta a fost irosită de Florin Costea.

Intrat în teren în repriza secundă, Hamza Younes i-a pasat excelent lui Bokila, dar congolezul a fost blocat in extremis. Atacantul tunisian a reuşit însă până la urmă să îl învingă pe Panagopoulos şi a adus avantajul pentru Petrolul.

Spre finalul partidei, Bokila ar fi putut asigura cele trei puncte ale ploieştenilor, însă a irosit şi această ocazie. Severinenii nu au renunţat însă la luptă şi fostul stelist a înscris golul care a stabilit scorul final şi a adus titlul de campioană pentru Steaua, cu cinci etape înainte de final. Petrolul urcă însă pe locul secund în Liga I.

Meciul CS Severin - Petrolul Ploieşti pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri