Derby-ul Steaua-Dinamo, în pericol să nu se dispute pe Naţional Arena

Data publicării:
215382 215382 steaua dinamo

Deşi campioana României este organizatoarea partidei, iar oficialii roş-albaştrilor au anunţat că derby-ul cu eterna rivală se va disputa tot pe cea mai modernă arenă din Capitală, şefii Stelei nu au ajuns la un acord cu firma care administrează stadionul, pentru închirierea acestuia.

Din primele informaţii, se pare că ALPAB ar fi cerut o sumă mai mare pentru a pune Stelei la dispoziţie Arena Naţională. Dacă în 2013 stadionul putea fi închiriat pentru 20.000 de euro, acum preţul ar fi crescut, lucru care nu este deloc pe placul oficialilor din Ghencea. Preşedintele Valeriu Argăseală a confirmat că nu s-a ajuns la un numitor comun în privinţa locului de disputare a derby-ului cu Dinamo: „Într-adevăr sunt probleme cu stadionul. Vom vedea ce vom face”, a spus oficialul roş-albaştrilor pentru digisport.ro.

În cazul în care oficialii Stelei nu se vor înţelege cu reprezentanţii ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti), există varianta ca meciul cu Dinamo să se joace în Ghencea, acolo unde vor fi organizate şi restul partidelor pe care campioana le va disputa în acest retur pe teren propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri