După meciul cu Dinamo, Tamaş a petrecut în club până dimineaţa. Reghecampf spune că nu e deranjat

Data publicării:
tamas

Gabriel Tamaş a călcat din nou pe bec, deşi promisese la revenirea la Steaua că se va concentra exclusiv pe fotbal. Reghecampf spune că nu a fost deranjat de faptul că jucătorul a petrecut până dimineaţa după derbi, scrie News.ro.

tamas

După meciul cu Dinamo, fundaşul central a luat la rând cluburile din Centrul Vechi, hotărându-se să plece spre casă abia dimineaţă, în jurul orei 9. Totodată, el ar fi fumat mai multe ţigări, după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos.

Antrenorul FC Steaua a declarat că nu este deranjat de faptul că fundaşul Gabriel Tamaş a petrecut până dimineaţa după derbiul cu Dinamo, care a avut loc sâmbătă. De ce să mă deranjeze imaginile cu Tamaş? Jucătorul era în timpul lui liber. Ieri a făcut antrenament, a fost normal. Nu am nicio problemă cu programul lor în timpul liber, atât timp cât evoluţiile sunt bune, respectă programul, nu întârzie şi nu avem momente neplăcute. Mai ales jucătorii cu experienţă şi, la vârsta lui, fiecare ştie ce are de făcut. Mă interesează evoluţia lor şi randamentul şi să fie la program, a spus Reghecampf, potrivit Sport.ro.

Tamaş a petrecut până dimineaţa în Centrul Vechi din Capitală după derbiul cu Dinamo.

Din cauza vieţii extrasportive dezordonate, Gabriel Tamaş a fost dat afară de Mirel Rădoi, anul trecut, când acesta era antrenor la Steaua, jucătorul revenind în iarnă la echipa pregătită acum de Laurenţiu Reghecampf.

Patronul echipei, Gigi Becali, a declarat la rândul său: Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, era în timpul liber”.

Echipele Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii I.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri