G. Becali: „Fac trei luni de pușcărie și votez din nou”

Data publicării:
gigi becali - inquam - octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

George Becali ar fi fost duminică la secția de votare la care este arondat și a glumit cu cei prezenți acolo că „ar mai vota iar”, după ce patronul FCSB a votat și sâmbătă.

gigi becali - inquam - octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

George Becali a vizitat secția de votare unde a votat cu o zi în urmă. El ar fi glumit cu cei prezenți acolo că „ar mai vota din nou”, chiar dacă „face trei luni de pușcărie”.

Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe ușa secției și a întrebat dacă e prezența. Apoi a făcut o glumiță că votează iară. „N-aveți voie”, l-a atenționat plină de zel domnișoara de la Antena 3. „Și ce dacă. Fac trei luni de pușcărie și votez din nou și din nou”, povestește pe Facebook un observator la vot.

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a început deja de vineri seara (ora României) în diaspora. Prima secţie de votare care s-a deschis a fost cea din Auckland, Noua Zeelandă, unde votul a început vineri, la ora 21:00, ora României (sâmbătă, ora 7:00, ora locală). Va fi un referendum ce se va desfășura pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică. În România, urnele s-au deschis sâmbătă la ora 7:00 și s-au închis la ora 21:00. Același program va fi și duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri