Încă un eșec. FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League

Data actualizării: Data publicării:
FCSB
Foto: Inquam Photos / George Călin

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League pentru al doilea an consecutiv. Vicecampioana României a pierdut returul din Portugalia cu Vitoria Guimaraes, cu scorul de 0-1. În tur, rezultatul a fost egal, 0-0, informează Mediafax.

FCSB nu s-a ridicat la nivelul unui meci din play-off-ul Europa League. Guimaraes a fost, pe toată durata celor 90 de minute, echipa mai insistentă. Deși a marcat un singur gol, echipa portugheză a avut multe ocazii mari de gol, dar norocul a ținut cu FCSB.

Cele mai multe ratări au fost trecute în contul extremei Davidson. Astfel, după o primă repriză în care a trimis 4 șuturi pe poartă, Guimaraes a venit și mai motivată de la cabine. A crescut și la capitolul posesie (peste 55%), iar acest aspect s-a materializat în cele din urmă în gol, în minutul 53.

Mihai Roman l-a faultat în careu pe Irfan Peljto, iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă. Edmond Tapsoba și-a luat responsabilitatea executării și a marcat, chiar dacă portarul Cristian Bălgrădean a fost la un pas să scoată.

Ulterior, FCSB a încercat să atace, dar nu a reușit să aibă ocazii importante. Chiar dacă Guimaraes s-a retras, preferând să se închidă, oamenii de atac ai bucureștenilor nu au fost inspirați.

Echipele utilizate:

Guimaraes: Jesus - Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin - Poha, Al Musrati, Rodrigues (Teixeira 75) - Rochinha, Duarte, Davidson (Rafa 86)
FCSB: Bălgrădean - Creţu (Roman 27), Planic, Cristea, Soiledis (Moutinho 72) - Ov. Popescu, Pintilii (Gnohere 46), Vînă - Panţîru, Fl. Tănase, Fl. Coman

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri