VIDEO. Mihai Neșu mănâncă singur. Victorii mici, dar importante după o luptă de 10 ani

Data actualizării: Data publicării:
mihai nesu mananca singur - captura video
Mihai Neșu a reușit să mănânce singur, după recuperarea pe care o face de 10 ani în urma accidentării suferite la un antrenament Foto: captură video Facebook Fundația Mihai Neșu

De aproape zece ani, de când un teribil accident suferit la un antrenament l-a țintuit în scaunul cu rotile, fostul fotbalist Mihai Neșu duce o luptă continuă pentru a-și recăpăta viața normală. Iar fiecare mișcare pe care reușește s-o facă singur este o mare victorie pentru el. De curând, fostul jucător a reușit să mănânce singur. Imagini cu momentul emoționant au fost postate pe pagina de Facebook a fundației care îi poartă numele. 

La 10 mai 2011, în timpul unui antrenament, Mihai Neșu a suferit o fractură de vertebră cervicală, după ce un coechipier a căzut peste el. În urma accidentului, fostul jucător de fotbal a rămas paralizat, iar de atunci a început un proces lung de recuperare. Medicii îi dădeau șanse foarte mici să se mai miște vreodată. Acum, Mihai Neșu este într-un scaun cu rotile, își poate folosi parțial mâna dreaptă și poate mișca alte părți ale corpului.

El a povestit de curând la Digi Sport Special cum arată o zi obișnuită din viața lui. Citiți declarațiile pe digisport.ro.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri