Sari la conținut

Moartea lui Ekeng | FRF anunță primele măsuri. Ce nu știa Răzvan Burleanu și știau ziariștii

Începând de astăzi, observatorul de joc va avea obligația, împreună cu medicul delegat, să verifice cu precizie tot ceea ce înseamnă dotările unei ambulanțe”, a declarat sâmbătă Răzvan Burleanu, președintele FRF.

În mod cert, avem o anchetă și o anchetă care va evidenția vinovații, astfel încât așteptăm și noi concluziile acestei anchete”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Sunt şi amănunte care i-au scăpat lui Răzvan Burleanu. Regulamentul prevede ca doar echipele gazdă să aibă medic la meciurile pe care le organizează. În urmă cu două etape, Petrolul a mers doar cu maseurul la Iaşi. Mişălericu a fost şi el aproape de o tragedie: a rămas întins pe gazon, dar şi-a revenit, după intervenţia medicului echipei adverse.

Răzvan Burleanu: Eu vă spun că este exclus ca acest lucru să se întâmple în competițiile de Liga 1, Liga 2, a treia.....e o obligație foarte clară...dacă știți o asemenea situație.

Jurnaliști: Păi s-a întâmplat. La Iași, cu Petrolul, petroliștii n-au avut doctor, a fost consultat jucatorul de medicul de la Iași.

Burleanu: Mdaa...

Petrolul ocupă ultimul loc în Liga 1.