Galerie Foto Sărbătoare în Constanța după ce Farul a luat campionatul. Mii de suporteri s-au adunat în Piața Ovidiu și au aplaudat echipa lui Hagi

Data publicării:
Suporterii echipei Farul Constanța sărbătoresc câștigarea campionatului de fotbal în Piața Ovidiu din Constanța pe 22 mai 2023.
Mii de suporteri ai echipei Farul Constanța au sărbătorit câștigarea campionatului de fotbal. Foto: Facebook/Farul Constanta

Mii de suporteri ai echipei de fotbal Farul Constanța s-au adunat, luni seară, în Piața Ovidiu din oraș pentru a sărbători câștigarea campionatului de către echipa condusă de Gică Hagi, jucătorii și staff-ul tehnic sosind printre fani într-un autocar descoperit.

Sărbătoarea a început cu imnul Farului, cântat de formația 3 Sud Est, scrie News.ro.

Pe scena amenajată în Piața Ovidiu a urcat antrenorul Gheorghe Hagi, alături de soția sa și fiica lor, Kira. Foto: Facebook/Farul Constanta
Pe scena amenajată în Piața Ovidiu a urcat antrenorul Gheorghe Hagi, alături de soția sa și fiica lor, Kira. Foto: Facebook/Farul Constanta

Jucătorii au urcat pe o scenă amenajată în piață și au arătat trofeul, în timp ce suporterii i-au aplaudat și au scandat: "Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!".

Pe scenă a urcat și antrenorul Gheorghe Hagi, alături de soția sa și fiica lor, Kira.

"Hagi, Hagi!", a scandat publicul în momentul în care a antrenorul a fost prezentat, alături de echipă.

Spectacolul prezentării trofeului s-a încheiat cu un foc de artificii și un concert 3 Sud Est.

Denis Alibec, unul dintre cei mai solicitaţi jucători pentru fotografii cu fanii, a fost scos din mulţime de agenţii de pază.

Fotbaliştii şi staful Farul Constanța au continuat apoi petrecerea la o terasă din zonă. La terasă a venit şi tatăl Simonei Halep, Stere Halep, care a fost lângă echipă și duminică seară, pe teren, imediat după câştigarea titlului.

La terasă au intrat și mulți copii, care au luat autografe de la fotbaliști.

Farul Constanţa a câștigat duminică titlul de campioană a României după ce au învins în penultima etapă a sezonului rivala FCSB cu 3-2, după ce fuseseră conduși cu 2-0.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri