VIDEO. Suporteri reținuți după gesturile indecente la adresa morții lui Emiliano Sala

Data publicării:
suporteri southampton

Doi suporteri ai echipei Southampton au fost reținuți de poliție, după ce ar fi ironizat moartea fotbalistului echipei Cardiff City, Emiliano Sala, în timpul unui meci între cele două cluburi, scrie CNN.

Imaginile postate pe rețelele de socializare după începerea partidei îi arată pe cei doi imitând un avion în cădere. Meciul a fost primul jucat de Cardiff City după ce trupul neînsuflețit al lui Emiliano Sala a fost descoperit în epava avionului și recuperat.

Fotbalistul abia semnase cu Cardiff City și nu apucase să joace niciun meci în tricoul noii sale echipe. Southampton a confirmat că cei doi suporteri au fost arestați și a precizat că aceștia vor avea interdicție la toate meciurile clubului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vom continua să colaborăm cu poliția din Hampshire pentru a identifica orice persoană care a făcut gesturi indecente spre suporterii lui Cardiff. Un asemenea comportament este inacceptabil și nu îl vom tolera. Clubul va lua măsuri ferme împotriva tuturor celor implicați, iar suporterii vor avea interdicție de a participa la meciuri”, a anunțat clubul Southampton.

Trupul lui Emiliano Sala a fost găsit în urma unei căutări ample private, finanțate de familia fotbalistului, din banii donați de suporteri și fotbaliști.

Însă trupul pilotului David Ibbotson nu a fost încă găsit, iar familia acestuia a făcut un apel disperat pentru a primi donații ca să finanțeze continuarea căutărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri