Boris Becker, declarat falit de o instanţă londoneză

Data publicării:
GettyImages-675217956
Foto: Gulliver/Getty Images

Fostul tenismen Boris Becker, cel mai tânăr câştigător al turneului de la Wimbledon, la 17 ani, în 1985, a fost declarat falit, miercuri, de o instanţă din Londra, informează dailymail.co.uk citat de News.ro.

GettyImages-675217956
Foto: Gulliver/Getty Images

Germanul, dator "o sumă considerabilă" la bănci britanice, nu a fost prezent  la audieri, fiind reprezentat de un avocat. Acesta a cerut amânarea judecăţii cu 28 de zile, timp în care fostul jucător de tenis să obţină ridicarea unei ipoteci de şase milioane de euro de pe o proprietate de-a sa din Spania. Reprezentantul reclamanţilor nu a fost de acord cu un nou termen. Acesta a argumentat că pârâtul a mai cerut o amânare, la 28 aprilie, din acelaşi motiv şi până în prezent nu au fost semne că Becker va putea să scape de ipotecă şi să-şi plătească apoi datoriile în Marea Britanie.

Judecătoarea a respins cererea de amânare şi a constatat falimentul fostului sportiv, acum comentator TV. "Lasă impresia unui om care îşi bagă capul în nisip", a comentat judecătoarea. "Nu e o persoană sofisticată când vine vorba de finanţe", l-a apărat avocatul pe Becker.

În vârstă de 49 de ani, Boris Becker, fost numărul 1 mondial, are în palmares două titluri la Australian Open, trei la Wimbledon şi unul la US Open, toate la simplu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri