Momentul amuzant în care Federer nu este lăsat în vestiarele AusOp pentru că nu avea legitimația la el

Data publicării:
roger federer
Foto: ITF_Tennis / Twitter

Roger Federer nu mai are nevoie de nicio descriere. Este printre cei mai faimoși sportivi din lume. Chiar și așa, regulile sunt reguli, a aflat marele campion la Australian Open. Fanii s-au amuzat copios când au văzut imaginile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Roger Federer a câștigat de șase ori titlul la Australian Open. Are în total în palmares nu mai puțin de 20 de turnee de Grand Slam. A stat pe locul 1 în clasamentul ATP mai mult decât orice alt sportiv. Însă a fost oprit la ușa vestiarului de la Australian Open… pentru că nu avea legitimația de turneu la gât.

Federer nu a protestat la gestul făcut de agentul de securitate și a așteptat calm pe cineva din staff-ul său, pentru a rezolva problema.

Legitimația de turneu, pe care trebuie să o aibă la ei toți jucătorii și membrii ai staff-ului tehnic, are imprimată poza sportivului, numele, rolul acestuia în turneu și un cod de bare care poate fi scanat.

Momentul amuzant a avut loc sâmbătă, când Federer a mers la un antrenament pe Melbourne Park, înaintea meciului cu Stefanos Tsitsipas, care l-a și învins, duminică, pe elvețian.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri