Roger Federer este noua „voce” a Waze care îi va ghida pe șoferi în trafic

Data actualizării: Data publicării:
roger federer in 2010 rade
Vocea lui Roger Federer îi va ghida pe șoferi pe Waze. Foto: Getty Images

După o carieră în care a „navigat” printre cei mai tari adversari de pe terenul de tenis, Roger Federer, câștigător al 20 de turnee de Mare Șlem, îi va ajuta acum pe șoferi să navigheze pe șosele, în calitate de „voce” a aplicației Waze, care oferă informații în timp real privind orientarea în traficul rutier, informează Reuters.

Roger Federer oferă astfel direcții în limbile engleză, franceză și germană, pe care le vorbește fluent, fiind prima persoană care înregistrează astfel de mesaje pentru o aplicație de navigare în trafic în trei limbi diferite.

În afară de indicațiile standard, elvețianul, în vârstă de 41 de ani, rostește inclusiv câteva mesaje motivaționale pentru șoferi, înainte ca aceștia să pornească la drum:

E timpul să mergem! Simt deja cum andrenalina începe să-și facă efectul”, spune Federer. „E timpul să conduci! Ai încredere în capcitățile tale. Sunt gata să te ajut pe parcurs”, mai spune fostul tenismen în altă înregistrare. 

Federer se alătură unei liste de vedete și personalități care au semnat contracte similare pentru Google/Waze, precum Christina Aguilera sau Jonas Brothers, Liam Nesson sau Morgan Freeman.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri