Pliskova s-a plâns că Halep i-a „furat” forţa mingilor ei: Cred că îi place că dau tare

Data actualizării: Data publicării:
2018 Australian Open - Day 10
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Sportiva cehă Karolina Pliskova a povesit cu umor cum a fost învinsă de Simona Halep, în sferturile de finală ale Australian Open. Halep nu trebuie să imprime forţă loviturilor ei, pentru că o preia pe cea a mingilor adversarei, crede Pliskova. „Şi în final tot eu alerg”, a adăugat ea.

2018 Australian Open - Day 10
FOTO: Gulliver/ Getty Images

„Cred că a fost imens (n.r. - game-ul al patrulea). Cel mai probabil, dar nu sigur, la 4-0 era setul meu, primul. Ea joacă bine mereu împotriva mea, aşa că nu ştiu unde este problema cu adevărat. Trebuie să schimb ceva, poate data viitoare. Cred că ea doar folsoeşte viteza mea, asta este problema. Încerc să joc rapid, dar cred că îi place asta. Ea nu are de ce să imprime niciun fel de forţă loviturilor ei. Ea doar foloseşte viteza mea şi, în final, eu sunt cea care aleargă. E fără sens”, a declarat Pliskova, zâmbind, în conferinţa de presă de miercuri, potrivit News.ro.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

În penultimul act, Halep va evolua cu sportiva germană Angelique Kerber, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.  Kerber este pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne, după ce a câştigat ediţia din 2016. În acelaşi an, Kerber s-a impus şi la US Open.

Simona Halep a atins acum faza semifinalelor la toate turneele de grand slam. Ea a mai jucat în penultimul act al unui turneu "major" la French Open (2014 şi 2017), la Wimbledon (2014) şi la US Open (2015).

CITIȚI ȘI:

Simona Halep, primul român în semifinale la Australian Open. Ce scrie presa străină

Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în semifinale la Melbourne

C. T. Popescu: Eu nu m-am speriat la 3-0 pentru Pliskova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri