Sari la conținut

Poliţia nu a găsit agresorul Petrei Kvitova și a renunțat la investigație

Poliţia cehă a anunţat că a pus capăt investigaţiei în cazul agresiunii căreia i-a căzut victimă, la finalul anului trecut, jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, fără să-l găsească pe cel care a rănit-o pe sportivă, informează Reuters. Atenție, materialul conține o imagine care vă poate afecta emoțional!

Deşi a primit mai multe indici din partea publicului, agresorul nu a putut fi identificat.

„Nu a fost posibil să găsim dovezi care să ducă la urmărirea penală (n.r. - a vreunei persoane), a declarat Jitka Dolejsova, purtător de cuvânt al poliţiei.

Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată, la 20 decembrie 2016, în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit. Atacul a avut loc dimineaţa, în jurul orei 08:20, în apartamentul sportivei din apropierea centrului oraşului Prostejov. Atacatorul a rănit-o pe Kvitova la mâna stângă, cea cu care ea ţine racheta de tenis.

Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate şi ar fi intrat în apartamentul sportivei spunând că doreşte să citescă indexul contorului.

Agresorul a reuşit să fugă. Poliţia a făcut publice semnalmentele lui: o persoană slabă, înaltă de aproximativ 1,8 metri înălţime, cu ochi căprui şi în vârstă de circa 35 de ani.

Kvitova a fost operată la degetele mâinii stângi şi a revenit pe teren la 28 mai, la turneul de la Roland Garros.

mana kvitova

Așa arăta mâna jucătoarei de tenis după atac

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă