Sabalenka recunoaște că a fost exasperată de jocul Simonei

Data actualizării: Data publicării:
sabalenka simona

Arina Sabalenka recunoaște că ceea ce a destabilizat-o în meciul cu Simona Halep a fost faptul că românca reușea să îi trimită înapoi toate mingile pe care i le trimitea și, în loc să se concentreze, ea se ambiționa să lovească din ce în ce mai tare.

„Știu că am fost prea agitată în timpul meciului”, a recunoscut Sabalenka. „Data viitoare, vreau să încerc să fiu mai calmă pe teren. Încercam să-mi fac loviturile și totul mi se întorcea. Mă întrebam de ce face față la orice și încercam să dau mai tare și mai tare”, a mărturisit Arina Sabalenka, citată de site-ul WTA.

Citiți și C. T. Popescu a vorbit despre semifinala Simonei Halep cu Sabalenka și a prefațat finala cu Bertens, de la Cincinnati: Vor fi mingi cu totul deosebite

De altfel, Arina Sabalenka pare destul de supărată și dezmăgită la sfârșitul meciului, când vine să dea mâna la fileu cu Simona Halep. Gestul este scurt și privește doar o clipă spre adversară, apoi se uită în altă parte și se îndepărtează rapid.

Însă tânăra jucătoare din Belarus promite că va încearca să ia tot ce a fost bun în acest turneu: „Am învins o mulțime de jucătoare bune, am arătat un tenis performant. Păcat că nu și azi, dar vor încerca să-mi mențin nivelul și de fapt să mă străduiesc să fiu mult mai bună. Și ei, bine, da, a fost o săptămână fantastică pentru mine”, a conchis Sabalenka.

Citiți și:  Prima declarație a Simonei, după calificarea în finala de la Cincinnati

Cele mai bune momente ale meciului și finalul le puteți urmări aici.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri