Stere Halep: "Lupta nu se opreşte aici, continuă. Am pierdut o luptă, nu războiul”

Data actualizării: Data publicării:
Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Gulliver/Getty Images

Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sâmbătă, la o televiziune, după finala turneului de la Roland Garros, că pentru fiica sa lupta continuă şi că sportiva îşi va reveni şi cu siguranţă va face o mare bucurie tenisului românesc, scrie News.ro.

Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Gulliver/Getty Images

"Lupta nu se opreşte aici, continuă. Am pierdut o luptă, nu războiul. A fost un meci foarte frumos, dar puţin neşansă acolo, la 3-0, i-a fost puţină frică de victorie şi deodată se întoarce toată ingineria. Dar e foarte bine, mergem mai departe, continuăm lupta. Ostapenko e o fată tânără care loveşte în minge, care nu a avut nicio reţinere, pentru ea a fost totul ok, a ajuns aici foarte tânără şi bravo ei, a avut un curaj extraordinar. În unele momente Simona trebuia să aibă mai mult curaj. Trebuie să acceptăm înfrângerile, ăsta-i sportul. Simona şi când pierde câştigă. Mulţumesc tuturor românilor care au fost alături de Simona. Chiar dacă Simona i-a dezamăgit astăzi, cu siguranţă îşi va reveni şi va face o mare bucurie tenisului românesc", a spus Stere Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Letona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri