Strategia Simonei Halep înaintea finalei de la Doha cu Elise Mertens: „Să nu mai cedez”

Data actualizării: Data publicării:
simona halep, interviu digisport
Foto: captura DigiSport

Jucătoarea belgiană Elise Mertens a declarat, vineri, că este pregătită psihic pentru finala cu Simona Halep, la turneul de la Doha, relatează L’Equipe. Însă și Simona Halep și-a pregătit strategia, din punct de vedere psihic, pentru finala de azi.

„Cu Mertens am jucat de câteva ori și am câștigat, stil diferit, joacă mai rapid, sper să fie și mâine (sâmbătă - n.r.) bine și să intru cu încredere, pozitivă, și să nu cedez, ceea ce îmi doresc tare mult de acum înainte: să nu mai cedez”, a declarat Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI: CTP: Halep a fost un Hopa-Mitică, nu se sparge, nu se strică 

Cât despre Elise Mertens, aceasta știe că trebuie să joace agresiv pentru a avea o șansă în fața mult mai puternicei Halep: „Împotriva Simonei Halep va trebui să fiu agresivă, dar nu prea mult. Ea are multă experienţă, va fi foarte dificil, dar sunt pregătită psihic pentru mâine”.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a ajuns în finală învingând-o pe ucraineanca Elina Svitolina, numărul 7 mondial şi favorită 4, scor 6-3, 3-6, 6-4.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, după calificarea în finala de la Qatar Open 2019: „A fost probabil cel mai bun meci” 

Elise Mertens s-a calificat, vineri, în finala turneului de categorie Premier de la Doha, în care o va avea ca adversară pe Simona Halep. Mertens, locul 21 WTA, a trecut în semifinale de germana Angelique Kerber, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, scor 6-4, 2-6, 6-1, într-o oră şi 47 de minute.

Simona Halep şi Elise Mertens au mai fost adversare de două ori, în 2018, la Roland Garros şi la Madrid. În ambele meciuri s-a impus Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri