Supărat că a fost concediat, un bărbat din Satu Mare a furat mașina firmei și a făcut accident cu ea. Era beat și nu avea nici permis

Data publicării:
maini pe volan si o sticla de bere
Credit foto: Guliver/Getty Images

Supărat că a fost concediat de patron, un tânăr din Satu Mare a decis să se răzbune: a furat mașina firmei, a condus-o zeci de kilometri și a înapoiat-o lovită. Era beat și nu avea nici permis. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere l-au dat de gol și i-au adus un proces în instanță. Miercuri, bărbatul și-a aflat pedeapsa: un an și două luni de închisoare cu suspendare, scrie PresaSM.

Bărbatul fusese concediat în cursul lunii martie 2022, după ce a rămas fără permis, pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Supărat pe fostul său patron, individul de 35 de ani a vrut să se răzbune. A mers în curtea firmei și a furat o autoutilitară, care avea cheile în contact.

A urcat la volanul autoturismului și a condus zeci de kilometri, scrie sursa citată. Într-un sens giratoriu a lovit indicatoarele rutiere și a distrus bara, ușa laterală, oglinzile și farurile mașinii. Apoi a dus autoutilitara înapoi în curtea firmei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce a vizionat înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere, patronul a reușit să identifice hoțul, pe care l-a dat pe mâna poliției.

Miercuri, bărbatul a fost condamnat de către magistrații Judecătoriei Satu Mare la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și în stare de ebrietate.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri