Un angajat la Drumuri Naţionale Botoşani a fost găsit mort în camera de odihnă, după ce a lucrat la deszăpezirea drumurilor

Data publicării:
deszapezire
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, angajat al Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani, a fost găsit mort, în cursul dimineţii de vineri, în spaţiul de odihnă, potrivit unui anunţ făcut de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi, Nicolae Popovici, a precizat că bărbatul decedat era deservent pe un utilaj în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani.

"Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfăşurată pe fondul atenţionărilor 'Cod roşu' de vreme severă, Dumitru Ichim a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineaţa zilei de astăzi, 7 aprilie, în spaţiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni. În ceea ce priveşte cauzele şi circumstanţele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz. Acesta era angajat de 33 de ani în cadrul SDN Botoşani, timp în care a desfăşurat activităţi specifice întreţinerii drumurilor naţionale. Pe această cale, DRDP Iaşi îşi exprimă regretul la trecerea sa în nefiinţă şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate", a transmis purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri