Video&Foto Un incendiu a izbucnit într-o școală din județul Bacău. Peste 200 de elevi și dascăli au fost evacuați

Data publicării:
incendiu-scoala-margineni-sursa-isu-bacau (3)
Incendiul a pornit de la un panou electric și s-a extins la magazia școlii. Sursa foto: ISU Bacău

180 de elevi și peste 20 de învățători și profesori au fost evacuați, marți dimineață, dintr-o școală din județul Bacău, dupa ce în clădire a izbucnit un incendiu. S-a întâmplat în comuna Mărgineni, iar apelul la 112 a fost dat înainte de prânz. Focul ar fi pornit, spun pompierii, de la un panou electric și s-a extins la o încăpere folosită ca magazie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 11:00. Șase autospeciale de pompieri s-au deplasat de urgență la școala din Mărgineni, județul Bacău. În clădire se aflau în acel moment peste 200 de elevi și dascăli, care au fost evacuați.

"În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în localitatea Mărgineni, în urma unui apel primit pe 112, care anunța producerea unui incendiu la școala din localitate. De urgență, la locul indicat s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Bacău, respectiv 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, autoplatforma și un echipaj SMURD", transmite ISU Bacău.

În total, 27 de salvatori au participat la intervenție. Potrivit ISU Bacău, incendiul ar fi pornit de la un panou electric și s-a extins la magazia școlii.

Incendiul a pornit de la un panou electric și s-a extins la magazia școlii. Sursa foto: ISU Bacău
Incendiul a pornit de la un panou electric și s-a extins la magazia școlii. Sursa foto: ISU Bacău

 "În urma recunoașterii s-a constatat faptul că incendiul s-a produs la un panou electric, extinzându-se la o încăpere cu destinația magazie. În momentul de față incendiul este lichidat. Nu sunt înregistrate victime", au transmis reprezentanții ISU Bacău.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri