Un tânăr de 22 de ani a intrat cu mașina într-un copac. Șoferul și un pasager, de 37 de ani, au murit

Data publicării:
O masină de ploliție parcată.
Foto: George Călin/Inquam Photos

Două persoane au decedat şi o a treia a fost rănită într-un accident de circulaţie produs joi dimineaţă pe DJ 221, după ce maşina condusă de un tânăr de 22 de ani s-a lovit de un copac de pe margine drumului, informează IPJ Brăila.

Potrivit sursei citate de Agerpres, joi, în jurul orei 04,10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 221, între Romanu şi Găvani ar fi avut loc un accident rutier.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Gemenele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 221, dinspre localitatea Romanu către Găvani, ar fi pierdut controlul direcţiei volanului către stânga şi a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un pom amplasat pe acostament. În urma evenimentului a rezultat decesul şoferului, iar cei doi pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani şi un tânăr în vârstă de 25 de ani, ambii din localitatea Gemenele, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul în vârstă de 37 de ani, a decedat", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările pentru ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri