VIDEO. Jaf de zeci de mii de lei în centrul Bucureștiului. Hoții au fost filmați în acțiune

Data publicării:
jaf
Jaf în centrul Capitalei. Foto: Digi24

Doar 5 minute - de atât au avut nevoie patru hoți să fure telefoane și accesorii în valoare de aproape 60 de mii de lei dintr-un magazin din centrul Bucureștiului. Așa cum se vede și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cei patru bărbați erau toți mascați. Au intrat în magazin în weekend, chiar înainte de răsărit, iar 5 minute mai târziu fugeau deja cu două genți pline de telefoane și componente.

Jaful a fost surprins pas cu pas de cele șase camere de supraveghere montate de proprietarul magazinului. Unul dintre hoții mascați încearcă să blocheze camera de la intrarea în magazin. În interior, nu își mai bate capul, iar după ce forțează ușa de la intrare, sare peste tejghea, ca și cum ar știi exact unde este depozitată marfa. Camera montată în tavan surprinde cum cei doi bărbați încarcă dispozitivele în două genți, după care se fac nevăzuți. Proprietarul magazinului crede că tâlharii au avut informații din interior.

Bogdan Răducanu - păgubit: La fel ușa de aici a fost ruptă în două. Problema e că raftul ăsta a fost montat acum 2 săptămâni, numai cine știa de el este persoana care poate a dat pontul.

Deși proprietarul a fost alertat imediat printr-un mesaj pe telefon de jaf și a ajuns la magazin în mai puțin de 10 minute, hoții deja dispăruseră.

Bogdan Răducanu - păgubit: Am ajuns cam în 7-8 minute. Deja nu mai era nimeni. Aveau 2 genți pline, după cum se vede și în înregistrări. În jur de 60-70 de mii de lei. Mi-au furat telefoanele clienților, pe care trebuie să-i despăgubim. Unii, spre exemplu, au avut imagini personale și s-au gândit: domnle, eu o să pierd imaginile respective.

Crina Eșanu - purtător de cuvânt Poliția Capitalei: Persoanele bănuite ar fi forțat ușa de acces și ar fi dezactivat sistemele de alarmă. Cercetările sunt continuate de polițiștii secției 14 sub aspectul săvârșirii de furt calificat.

Nu e prima dată când magazinul, situat în centrul Capitalei, a fost spart de hoți. După precedentul jaf, proprietarul a montat un sistem de alarmă și camere de supraveghere. Acum, spune că ia în calcul să pună gratii la intrare.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri