Energie

Află de la Digi 24 cele mai noi știri din domeniul energiei, totul desore legile noi care vizează industria, știri despre scumpiri sau ieftiniri ale benzinei și motorinei, prețul energiei electrice sau noutăți despre energia verde, panouri solare și energia eoliană.

carburanti

Codul Fiscal ieftinește carburanții

Ieftinirea este condiționată de menținerea cotațiilor țițeiului pe piețele internaționale și este, totodată, consecința eliminării de la 1 ianuarie 2017 a supraccizei la carburanți și a micșorării...

POMPA BENZINA GETTY

Scumpire așteptată a carburanților

Preţul petrolului Brent a depăşit 52 de dolari pe baril în urma acordului OPEC pentru reducerea producţiei. După astfel de evoluții, ca regulă, producătorii de carburanți majorează prețul acestora.

benzinarie - GettyImages-465175874

Cererea de benzină se plafonează

Cererea mondială de benzină a atins apogeul, va stagna o perioadă la acest nivel şi apoi va începe să scadă, estimează Agenţia Internaţională pentru Energie.

Bisericile, primite în Programul Casa Verde

De luni persoanele juridice din categoria unităților administrativ teritoriale, instituții publice sau unități de cult pot depune proiecte pentru finanțare în cadrul Programului Casa Verde, după ce...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0773

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.596

Vremea

București Băneasa
6°C
Presiune
758mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată