Rareș Bogdan, despre coaliția PNL - PSD: Te-au pus mama cu tata să te însori, dar nu înseamnă că eşti îndrăgostit

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan nicolae ciuca si marcel ciolacu
Rareş Bogdan a declarat că a fost nevoie de o ”căsătorie de convenienţă” între PSD şi PNL deoarece războiul lui Putin este foarte aproape. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat duminică la Brăila că a fost nevoie de o ”căsătorie de convenienţă” între PSD şi PNL deoarece războiul lui Putin este foarte aproape.

”Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti îndrăgostit. Nu vă gândiţi cumva că suntem îndrăgostiţi cu cei care au condus judeţul ăsta mult timp, nici într-un caz.

Dar în acelaşi timp ştiu ceva, că azi noapte Kievul a fost bombardat, că se pregăteşte cea mai mare ofensivă spre Nikolaiev şi Odesa, mai ştiu că am văzut declaraţiile şi le văd, ale lui Medvedev şi Putin legate de gurile Dunării şi Testamentul lui Petru cel Mare şi mai ştiu o chestiune, că dacă cade Nikolaiev şi Odesa şi dacă Rusia se apropie de Rieni, de Izmail şi atât de aproape de Brăila şi de Galaţi şi de Tulcea, România este într-un real pericol. Iar Moldova este sub un pericol total”, a declarat Rareş Bogdan, citat de news.ro.

El a participat la lansarea candidatului PNL în comuna Ianca, judeţul Brăila, context în care a spus că primarii liberali din acest judeţ sunt pe front, mai ales că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, vrea să se apropie de gurile Dunării. Liberalul a adăugat că primarilor liberali din Brăila le este mai greu decât altor primari din ţară.

”Vreau să mulţumesc primarilor liberali din Brăila pentru că ştiu că aici sunteţi pe front, ştiu că să fii primar aici, liberal, este complet diferit şi mult mai greu decât la Cluj, Bihor, Maramureş, Alba sau Arad şi tocmai de asta meritaţi tot respectul nostru, tot ajutorul şi mă bucur că nu v-aţi lăsat seduşi”, a spus Rareş Bogdan.

Prim-vicepreşedintele PNL s-a întrebat de ce unele judeţe din România sunt mai dezvoltate decât altele şi tot el a găsit răspunsul: nu au administraţie liberală.

”(...) M-am întrebat ce Dumnezeu a dat avantaj Braşovului sau Ilfovului, sau Clujului sau Albei Iulia, sau Sucevei, sau Iaşiului, sau Constanţei, Aradului, ce au aceste judeţe în plus? Vă spun eu ce au, oamenii sunt la fel, românii sunt la fel şi sunt minunaţi, sunt credincioşi, sunt patrioţi, sunt pricepuţi şi harnici. Toate aceste judeţe enumerate de mine au în plus un singur lucru: administraţii liberale, aleşi liberali. 60-70-80 la sută din primari, liberali, preşedinţi de consilii judeţene liberali”, a mai spus Rareş Bogdan.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri