Live

Video Pui de urs filmat „la furat” în Caraș-Severin: „Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb”

Data actualizării: Data publicării:
Urs filmat „la furat” în Caraș-Severin FOTO: Facebook/ Romsilva

Un pui de urs a reușit să subtilizeze un sac cu porumb depozitat într-un punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat în Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin. 

Imaginile amuzante au fost filmate de o cameră de monitorizare instalată în punctul de hrănire. Ursulețul depune ceva efort pentru prada: urcă pe scara făcută din șipci și se chinuie chiar și cu gura să țină deschisă ușa magaziei suspendate deasupra solului. Într-un final, reușește să înhațe sacul și fuge spre pădure.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de un mesaj simpatic:

„Suntem în căutarea unui mic hoțoman care ne-a lăsat fără un sac de porumb.

Semnalmente: blănos, simpatic, ingenios, micuț, bun cățărător, trăiește în pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, are nas fin și abilități în ”subtilizarea” lucrurilor.

Ursul juvenil din imagini a reușit să subtilizeze un sac de porumb dintr-un observator al unui punct de hrănire al animalelor sălbatice amenajat de specialiștii Romsilva la Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin”.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene în Caraș-Severin. Fechet: Suntem datori să identificăm soluţii pentru protejarea naturii

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Un bărbat din Caraș-Severin a fost prins beat la volan la doar o zi după ce a rămas fără permis, tot pentru consum de alcool

Cătălin Drulă îi răspunde lui Grindeanu: „Da, am primit 500 de euro de urs de la domnul George Soros”

Partenerii noștri