Live

Video Care e starea tânărulului rănit grav în Grădina Botanică din Craiova de un elev de 17 ani. Zeci de oameni au mers să-i doneze sânge

Data publicării:
Medicii din Craiova fac eforturi pentru a-l salva pe tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de un elev de 17 ani. Foto: Captură ecran

Medicii din Craiova fac eforturi pentru a-l salva pe tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de un elev de 17 ani. Acesta are mare nevoie sânge. Prietenii și rudele s-au mobilizat și merg să doneze în această dimineață.

Zeci de persoane s-au mobilizat și au venit joi dimineața la Centrul de Transfuzii Craiova. Vor să dea o mână de ajutor pentru a-l salva pe tânărul de 20 de ani care are mare nevoie de sânge.

O coadă lungă s-a format la intrarea în centru încă de la deschidere. Și la ora 11.00 și-au anunțat venirea alte zeci de persoane.

Potrivit medicilor, tânărul a dat semne în această dimineață că starea lui se îmbunătățește și că poate fi salvat.

Între timp, atacatorul a fost arestat miercuri pentru 30 de zile. Avocatul său susține că tânărul nu le cunoștea pe cele două victime. A avut un conflict verbal cu băiatul care este internat în stare gravă în spital, iar la un moment dat și-a adus aminte că în rucsac avea un cuțit de vânătoare, l-a scos și i-a înjunghiat pe cei doi.

L-a atacat mai întâi pe băiat, iar pe fata de 14 ani, care a murit, a înjunghiat-o pentru că i-ar fi fost teamă că ea va povesti cele întâmplate, spune avocatul.

Imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi tineri, atacatorul a fugit, dar a fost identificat repede și prins pe o stradă din apropiere.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova, arestat după ce a încălcat un ordin de protecție. A fost acasă la fosta lui soție și a bătut-o

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Locatarii blocului din Craiova afectat de explozie au fost lăsați să revină acasă pe propriul risc: Ne e frică, dar unde să ne ducem?

Imaginile exploziei dintr-un bloc din Craiova. Pompierii caută sub dărâmături eventuale victime. Locatar: Ne-am scos unii pe alții

Partenerii noștri