Video Care e starea tânărulului rănit grav în Grădina Botanică din Craiova de un elev de 17 ani. Zeci de oameni au mers să-i doneze sânge

Data publicării:
Medicii din Craiova fac eforturi pentru a-l salva pe tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de un elev de 17 ani.
Medicii din Craiova fac eforturi pentru a-l salva pe tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de un elev de 17 ani. Foto: Captură ecran

Medicii din Craiova fac eforturi pentru a-l salva pe tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de un elev de 17 ani. Acesta are mare nevoie sânge. Prietenii și rudele s-au mobilizat și merg să doneze în această dimineață.

Zeci de persoane s-au mobilizat și au venit joi dimineața la Centrul de Transfuzii Craiova. Vor să dea o mână de ajutor pentru a-l salva pe tânărul de 20 de ani care are mare nevoie de sânge.

O coadă lungă s-a format la intrarea în centru încă de la deschidere. Și la ora 11.00 și-au anunțat venirea alte zeci de persoane.

Potrivit medicilor, tânărul a dat semne în această dimineață că starea lui se îmbunătățește și că poate fi salvat.

Între timp, atacatorul a fost arestat miercuri pentru 30 de zile. Avocatul său susține că tânărul nu le cunoștea pe cele două victime. A avut un conflict verbal cu băiatul care este internat în stare gravă în spital, iar la un moment dat și-a adus aminte că în rucsac avea un cuțit de vânătoare, l-a scos și i-a înjunghiat pe cei doi.

L-a atacat mai întâi pe băiat, iar pe fata de 14 ani, care a murit, a înjunghiat-o pentru că i-ar fi fost teamă că ea va povesti cele întâmplate, spune avocatul.

Imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi tineri, atacatorul a fugit, dar a fost identificat repede și prins pe o stradă din apropiere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri