Live

Ilie Năstase a plecat de la Brigada Rutieră: „E prima oară când mi se pun cătușele”

Data actualizării: Data publicării:

Ilie Năstase a plecat vineri, în jurul orei 13:00, de la sediul Brigăzii Rutiere, după ce a fost adus și a doua oară pentru întocmirea lui de-al doilea dosar penal. Dimineață, el a fost prins băut în trafic și i s-a întocmit dosar penal, iar după doar șase ore a fost prins când conducea un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală având permisul suspendat.

Actualizare 15:00. Fostul tenismen Ilie Năstase a fost amendat în total cu 2.306 lei pentru cele două momente în care a condus un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ulterior fără permis. El s-a ales și cu permisul suspendat și 6 puncte de penalizare, a anunțat vineri Victor Gâlceavă, împuternicit șef al Brigăzii Rutiere București (Detalii aici).


Ilie Năstase a plecat de la Poliția Rutieră vorbind la telefon și a fost cu greun convins de jurnaliști să le răspundă la câteva întrebări.

Întrebat dacă s-a urcat pe scuter, el a răspuns: „Am fost pe bicicletă, nu știți voi”.

Fostul sportiv a spus că motivul celui de-al doilea dosar este că a traversat pe linie continuă.

În plus, el a fost testat și de această dată cu etilotestul. Deocamdată este neclar rezultatul celei de-a doua testări.

Ilie Năstase a vorbit și despre divorțul de Brigitte Sfăt, care ar fi spus că motivul despărțirii este că fostul sportiv consumă alcool. „Consum și apă. Mai și mănânc, să știți”, a răspuns el.

Fostul tenismen a adăugat că a mers să-și scoată un certificat medico-legal, pentru că a fost rănit în momentul încătușării. „Asta este la stânga, toată asta aici. Și la spate, m-au zgâriat și pe spate”, a indicat el.

Năstase a rememorat și episodul de dimineață și a spus „Mai vedem” în ceea ce privește plângerea la CEDO.

Nici n-am ieșit din Parcul Herăstrău, stăteau la pândă trei mașini. M-au oprit și m-au întrebat: Ați băut? Da, am băut trei beri. Aa, ați stat prea mult, n-ați băut numai atât. Atunci m-am enervat și am zis că mai și mănânc. Zic: Nu facem testul aici, am 73 de ani, ți-am spus cinstit cât mai băut. Hai să mergem la poliție să facem acolo. M-au tras afară din mașină, m-au aruncat pe trotuar cu fața în jos și un băiețel mai solid mi-a pus piciorul pe spate. E prima oară când mi se pun cătușele”, a susținut Ilie Năstase.

Întrebat dacă are ceva să-și reproșeze, el a recunoscut că poate ar fi trebuit să facă testul la fața locului.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR

(P) ADMIRAL Cazinou a lansat cel mai tare Pachet de Bun Venit de pe piata!

Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general. Ministrul Apărării spunea că l-ar putea sancționa

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII: Cazul Ilie Năstase. Ar trebui separat comportamentul lui Ilie Năstase de realizările sale sportive?

Partenerii noștri