Live

Prima reacție a lui Eugen Nicolicea, după ce Iohannis a refuzat să-l numească ministru al Justiției

Data publicării:
Eugen Nicolicea și Florin Iordache Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Eugen Nicolicea, propus de PSD pentru a ocupa funcția de ministru al Justiției, spune că președintele Klaus Iohannis continuă să încalce Consituția, pentru că refuză remanierea guvernamentală decisă de coaliția PSD-ALDE.

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

După ce Klaus Iohannis a refuzat toate propunerile de miniștri făcute de PSD, Eugen Nicolicea a declarat că președintele „și-a permis să încalce în continuare Constituția”.

„Restructurările nu se fac pentru rezolvarea conflictelor juridice de natură constituţională. Pentru acest motiv nu (ar trebui să facă PSD restructurare guvernamentală - n.r.). După cum aţi văzut, domnul preşedinte nu e prima dată când încalcă deciziile CCR. A făcut-o bine. Punct. A încălcat ultima decizie a CCR. Pentru că a mai refuzat şi altădată şi şi-a permis să încalce în continuare Constituţia”, a declarat Eugen Nicolicea, miercuri, la Parlament, potrivit Mediafax.

Nicolicea a mai adăugat că nu a discutat cu liderul PSD Liviu Dragnea, nici cu premierul Viorica Dăncilă, după ce Klaus Iohannis a respins numirea lui în fruntea ministerului Justiției.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre şansele lui Iohannis la şefia NATO: Atuul preşedintelui este faptul că nimeni nu este împotriva domniei sale

Ciolacu, întrebat dacă Iohannis l-a recomandat pe Cîrstoiu candidat la Primăria Capitalei: „Nu, Doamne ferește!”

Burduja a aflat că va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei când era în Coreea de Sud: M-a sunat domnul Ciucă la 6:50 dimineața

Vicepreședintele Turciei a venit în vizită oficială în România și s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu

Partenerii noștri