Live

Sorina Pintea cere transferul la Spitalul Sf. Maria din București

Data publicării:

Fostul ministru al sănătăţii Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a cerut duminică seara, prin intermediul avocaților săi, transferul la Spitalul Sfânta Maria din Capitală, la un anumit medic, informând că starea de sănătate i s-a deteriorat.

Sorina Pintea făcuse cunoscut de curând în spațiul public că suferă de o boală gravă, autoimună.

Printr-o cerere transmisă de avocații săi, Sorina Pintea solicită să fie transferată de urgență la Spitalul Sfânta Maria, susținând că starea de sănătate i s-a agravat duminică seară.

Duminică dimineața, aflată în Arestul Poliției Capitalei, ea solicitase o ambulanță, după ce s-a simțit rău. Medicii de pe ambulanță i-au administrat o perfuzie.

Sorina Pintea cere să fie internată sub pază la Sfânta Maria, la un anumit medic, pentru că este necesar să-i fie făcute investigații medicale și să primească tratament medical. În cererea scrisă de avocați sunt date o serie de detalii cu privire la starea de sănătate a fostului ministru.

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, se află în detenţie în arest preventiv, după ce Tribunalul București a luat această decizie, sâmbătă. Decizia nu este definitivă, dar până la judecarea apelului, fostul ministru trebuie să rămână în detenție. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

Într-un comunicat transmis duminică seara de avocații Sorinei Pintea, aceștia spuneau că clienta lor este nevinovată și se află într-o „postură vulnerabilă, starea sa de sănătate fiind una precară, agravată pe fondul privării de libertate”.

Editare web: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul ministrul al Sănătăţii Sorina Pintea a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare mită

Bolile autoimune: Cum se manifestă și în ce constă tratamentul

De ce ne afectează sănătatea astăzi Moartea Neagră de acum 700 de ani

Ce factori pot declanșa tiroidita autoimună și când este necesar tratamentul

Partenerii noștri