Sorina Pintea cere transferul la Spitalul Sf. Maria din București

Data publicării:
pintea

Fostul ministru al sănătăţii Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, a cerut duminică seara, prin intermediul avocaților săi, transferul la Spitalul Sfânta Maria din Capitală, la un anumit medic, informând că starea de sănătate i s-a deteriorat.

Sorina Pintea făcuse cunoscut de curând în spațiul public că suferă de o boală gravă, autoimună.

Printr-o cerere transmisă de avocații săi, Sorina Pintea solicită să fie transferată de urgență la Spitalul Sfânta Maria, susținând că starea de sănătate i s-a agravat duminică seară.

Duminică dimineața, aflată în Arestul Poliției Capitalei, ea solicitase o ambulanță, după ce s-a simțit rău. Medicii de pe ambulanță i-au administrat o perfuzie.

Sorina Pintea cere să fie internată sub pază la Sfânta Maria, la un anumit medic, pentru că este necesar să-i fie făcute investigații medicale și să primească tratament medical. În cererea scrisă de avocați sunt date o serie de detalii cu privire la starea de sănătate a fostului ministru.

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, se află în detenţie în arest preventiv, după ce Tribunalul București a luat această decizie, sâmbătă. Decizia nu este definitivă, dar până la judecarea apelului, fostul ministru trebuie să rămână în detenție. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

Într-un comunicat transmis duminică seara de avocații Sorinei Pintea, aceștia spuneau că clienta lor este nevinovată și se află într-o „postură vulnerabilă, starea sa de sănătate fiind una precară, agravată pe fondul privării de libertate”.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri