Live

C.T. Popescu, despre gestul prin care Olguţa Vasilescu a sfidat-o pe V. Dăncilă: Doamna asta e anaconda blonda

Data actualizării: Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat la Jurnalul de Seară un gest de impoliteţe făcut de Olguţa Vasilescu la conferinţa de presă de miercuri, la care a participat alături de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

La un moment, pentru a veni la microfon şi a răspunde la întrebări, Olguţa Vasilescu a trecut prin faţa Vioricăi Dăncilă, care s-a dat un pas în spate.

"Spuneaţi că Dragnea le priveghea pe cele două privighetori. Dar avem mişcarea în care vine la microfon din dreapta prim-ministrului doamna Olguţa, se duce să răspundă la microfon doamna Olguţa. O ia prin faţa doamnei premier, ba a şi dat-o la o parte. A pus mâna pe ea, pe Regina Maria a României, care fusese în Sala Tronurilor, să bage la jgheab.

Citește și Adevăratul plan al președintelui. Ce urmărește Iohannis prin blocarea numirii miniștrilor PSD

E o vorbă: nu-i trece nimeni pe dinainte - la Oltenia, unde unde vine doamna. I-a trecut pe dinainte fără niciun fel de problemă. (Viorica Dăncilă - n.r.) S-a dat la o parte cu mâinile ca Elena Ceauşescu.

Nu treci prin faţa nimănui, e o regulă de politeţe. 

Dacă spuneam despre Carmen Dan că e gorila blondă, doamna asta e anaconda blonda. Înghite omul cu totul. Pe oricine. E omnivoră", a comentat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: 

C. T. Popescu, despre dineul din Sala Tronului: Suntem la români, aici se poate sculpta în fum de mici

Cătălin Striblea, despre dineul în Sala Tronului: Vi-l închipuiţi pe Regele Mihai să fi închinat vreo ţuică acolo?

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Drulă: Am văzut câteva din emisiunile lui Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete, dar s-a stricat emisiunea când a vorbit de politică

Olguța Vasilescu spune că e „o idee bună” comasarea alegerilor: „A chema cetățenii la vot de patru ori într-un an e foarte complicat”

Olguța Vasilescu: Oricine ar ajunge în finala alegerilor prezidențiale cu George Simion va câștiga. Este exact ce s-a întâmplat în 2000

Partenerii noștri