C.T. Popescu, despre gestul prin care Olguţa Vasilescu a sfidat-o pe V. Dăncilă: Doamna asta e anaconda blonda

Data actualizării: Data publicării:
CEX

Cristian Tudor Popescu a comentat la Jurnalul de Seară un gest de impoliteţe făcut de Olguţa Vasilescu la conferinţa de presă de miercuri, la care a participat alături de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

La un moment, pentru a veni la microfon şi a răspunde la întrebări, Olguţa Vasilescu a trecut prin faţa Vioricăi Dăncilă, care s-a dat un pas în spate.

"Spuneaţi că Dragnea le priveghea pe cele două privighetori. Dar avem mişcarea în care vine la microfon din dreapta prim-ministrului doamna Olguţa, se duce să răspundă la microfon doamna Olguţa. O ia prin faţa doamnei premier, ba a şi dat-o la o parte. A pus mâna pe ea, pe Regina Maria a României, care fusese în Sala Tronurilor, să bage la jgheab.

Citește și Adevăratul plan al președintelui. Ce urmărește Iohannis prin blocarea numirii miniștrilor PSD

E o vorbă: nu-i trece nimeni pe dinainte - la Oltenia, unde unde vine doamna. I-a trecut pe dinainte fără niciun fel de problemă. (Viorica Dăncilă - n.r.) S-a dat la o parte cu mâinile ca Elena Ceauşescu.

Nu treci prin faţa nimănui, e o regulă de politeţe. 

Dacă spuneam despre Carmen Dan că e gorila blondă, doamna asta e anaconda blonda. Înghite omul cu totul. Pe oricine. E omnivoră", a comentat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: 

C. T. Popescu, despre dineul din Sala Tronului: Suntem la români, aici se poate sculpta în fum de mici

Cătălin Striblea, despre dineul în Sala Tronului: Vi-l închipuiţi pe Regele Mihai să fi închinat vreo ţuică acolo?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri