Live

Ce spune Dragnea când e întrebat de preluarea patrimoniului Tel Drum de către fiul său

Data actualizării: Data publicării:
Foto: INQUAM_Octav Ganea

După ședința Birourilor Permanente ale celor două Camere, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști ce știe despre preluarea de către fiul său, Valentin Ștefan Dragnea, a patrimoniului firmei Tel Drum. Răspunsurile au fost evazive și, pe alocuri, a răzbătut din ele iritarea liderului social-democrat.

Fiul președintelui PSD, Valentin Ștefan Dragnea, a cumpărat de la Tel Drum patru proprietăți, în total 3,9 hectare, la intrarea în Turnu Măgurele, printre care și vila de protocol a Partidului Comunist, cu piscină și acareturile aferente, după cum reiese dintr-o investigație Rise Project. Procedurile ar fi fost demarate înainte ca Tel Drum să ceară intrarea în insolvenţă.

Întrebat dacă știe de aceste achiziții, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu știu”.

Întrebat de jurnaliști dacă fiul nu i-a comunicat nimic despre achizițiile pe care intenționa să le facă de la Tel Drum, președintele PSD a continuat: „Nu, dar de ce trebuia să-mi comunice mie? Ce DNA acuma pregătește să intre și în familie să înțeleg...”.

„Poate vă cere sfaturi legate de afaceri” au insistat jurnaliștii. „Uite nu-mi cere. Mai ales că, din câte știu eu, el nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcție executivă acolo, dar nu contează”, a fost răspunsul iritat al lui Liviu Dragnea.

„Declarați domnule Dragnea că nu aveți nicio legătură cu firma Tel Drum. Vă mențineți această declarație?”, a fost o altă întrebare adresată președintelui PSD. „Eu înțeleg că o firmă a făcut achiziții de la altă firmă, nu fiul meu”, a răspuns Dragnea, adăugând „eu nu am nicio legătură cu firma Tel Drum”.

„Ce nu se înțelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneți întrebările astea? Are nevoie de alte informații? Poate să mă cheme”, a continuat liderul social-democrat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Partenerii noștri