Live

Dragnea îi răspunde lui Oprişan: E total inoportun să vorbim despre congres astăzi

Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după şedinţa CEx, că nu este de acord cu afirmaţia lui Marian Oprişan că el ar face pe stăpânul partidului. Dragnea a mai spus că este inoportun să se discute despre un congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale.

În ceea ce priveşte organizarea congresului, liderul PSD a spus: „O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Şi cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepţii. (...) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidenţiale, de obicei partidele se ocupă de prezidenţiale. Şi toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum”.

Liderul Organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD şi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat şi face pe stăpânul partidului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Partenerii noștri