Live

Scandal după ședința CEx. Eugen Teodorovici a intrat în birou peste Mihai Fifor: Unde e șobolanul ăla?

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul președinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Fifor, după ședința CEx de marți seara. Deranjat că Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia, Teodorovici a ieșit din biroul în care se afla, să îl caute pe Mihai Fifor.„Unde e șobolanul ală?”, întreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

Cei doi se aflau în birouri diferite în momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la o televiziune unde a declarat că Eugen Teodorovici și-ar fi dat demisia în ședința CEx. Când a auzit declarația făcută de colegul său, Teodorovici a luat foc. A ieșit din biroul său și s-a dus să îl caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era și Viorica Dăncilă, care a încercat să îl calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino în birou”, i-a spus aceasta.

Ulterior, Eugen Teodorovici a intrat în birou peste Mihai Fifor cu care a avut un schimb de replici, chiar în momentul în care Fifor făcea declarații prin telefon la o televiziune. 

Teodorovici susține că nu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, însă și-a pierdut funcția odată cu dizolvarea Biroului Permanent Național, după demisia Vioricăi Dăncilă.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce trebuie să știi despre legea armatei voluntare. Când ar putea fi adoptată, ce fel de instrucție vei face, cu cât vei fi plătit

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Diana Șoșoacă îl propune premier pe Eugen Teodorovici: "Ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România"

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Partenerii noștri