Diana Șoșoacă îl propune premier pe Eugen Teodorovici: "Ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România"

Data actualizării: Data publicării:
sosoaca si teodorovici
Diana Șoșoacă și Eugen Orlando Teodorovici. FOTO FB Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă, președintă a partidului S.O.S. România, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru în guvernele PSD, pe care l-a lăudat numindu-l “cel mai bun finanțist al României”, după ce acesta a susținut un discurs în cadrul Școlii de Vară a formațiunii. Potrivit celor prezenți, “Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România”.

“Cel mai bun finanțist al României, Eugen Teodorovici, a expus astăzi, la Școala de Vară a Partidului S.O.S. România de la Rânca, direcțiile pentru cel mai bun program de guvernare din România, și provoc orice alt partid să vină cu un program de guvernare mai bun!

Toți cei prezenți au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!

Vă invit pe toți să ascultați explicațiile și propunerile lui Eugen Teodorovici din înregistrarea primei zile de la Școala de Vară (o găsiți pe paginile noastre de facebook), ca să vă convingeți singuri!”, a scris deputata Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit CV-ului publicat pe pagina ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Eugen Teodorovici nu a lucrat vreodată în mediul privat. Din 1991, după ce a terminat liceul, Eugen Teodorovici a lucrat doar la stat, unde a deținut funcții importante în Ministerul Transportului sau Ministerul Afacerilor Externe. Ulterior, politicianul social-democrat a ocupat în repetate rânduri funcția de ministru, gestionând portofoliul Fondurilor Europene și al Finanțelor în guvernele conduse de Victor Ponta și Viorica Dăncilă.

 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri