Live

VIDEO. Încă un autobuz Otokar s-a stricat în trafic

Data actualizării: Data publicării:

Un autobuz Otokar s-a defectat vineri pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Autobuzul s-a stricat în mijlocul străzii și, potrivit imaginilor, a blocat o bandă de mers. Ieri, un alt autobuz Otokar a fost inundat cu apă clocotită de la instalația de încălzire.

Imaginile au fost postate de consilierul general Ciprian Ciucu: „S-a mai stricat unul. Nu, nu este o conspirație a universului împotriva FIREA/PSD. Sunt doar proaste și scumpe. Atât poate Firea de la PSD”.

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat că „scena a fost filmată în timp ce mergeam să depunem dosarele pentru acțiunea noastra în instanță împotriva companiilor lui Firea. Chiar e o conspirație potrivită!”

Călătorii au fost evacuați în siguranță și au început să fotografieze de pe marginea drumului.

Joi, zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz Otokar după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. 

Nu este prima dată când apar probleme. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu, pe 1 decembrie. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice. 

Primăria Capitalei a negat până acum că ar fi existat aceste incidente și defecțiuni. Anul viitor, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze.

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Firea intră în competiția tricourilor cu Piedone și Nicușor Dan. Mesajul adresat adversarilor bărbați, la depunerea candidaturii la PMB

Ciolacu crede că Firea poate recupera distanţa faţă de Nicușor Dan, dacă echipa se va „focusa în aceste 30 de zile”

Piedone: PSD a băgat-o pe Firea la gunoi, apoi a reciclat-o și i-a spus că e cea mai bună. Firea: Nu răspund cu aceeași monedă

Sorin Grindeanu propune ca Centura Capitalei să treacă în administrarea Primăriei București

Partenerii noștri