Live

Deznodământ fericit pentru bărbatul a cărui cerere în căsătorie a mers cum nu se putea mai prost

Data publicării:

Un bărbat din Marea Britanie a vrut să își ceară iubita în căsătorie la New York, însă inelul de logodnă pe care i-l luase femeii a căzut într-un canal din Times Square. Poliția din New York a postat imagini video în care se vede cum aceștia încearcă disperați să recupereze inelul, scrie BBC News.

Polițiștii au reușit să recupereze inelul de logodnă, însă nu reușeau să îi găsească pe tinerii proaspăt logodiți, așa că au făcut un apel pe Twitter. Mesajul a devenit viral și a ajuns, în cele din urmă, la cei doi îndrăgostiți, care și-au recuperat astfel bijuteria.

John și Daniella au declarat pentru New York Times că nu se așteptau să mai recupereze inelul: „Suntem extrem de încântați. Nu ne vine să credem. Am crezut că e pierdut. Am fost complet devastată, plângeam, a fost cel mai urât moment din viața mea când am pierdut inelul”.

Imaginile postate pe Twitter de NYPD au fost redistribuite de peste 25.000 de ori. Poliția a revenit ulterior cu un mesaj de mulțumire pentru cei care i-au ajutat să găsească cuplul: „Vrem să le mulțumim tuturor celor care au dat această poveste mai departe. Cuplul fericit s-a întors acasă, dar grație vouă au auzit că îi căutăm. Încercăm acum să le returnăm inelul. Felicitări!”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

NYT: Trump va fi protejat de Secret Service și dacă ajunge în închisoare. Oficialii din servicii au discutat despre acest scenariu

Cresc tensiunile la protestele pro-palestiniene de la universitățile de top americane. 130 de persoane au fost arestate la NYU

Ce a spus primul martor din procesul penal al lui Trump. Fostul președinte acuză că e persecutat politic cu „procesele lui Biden”

Bărbatul care și-a dat foc la procesul lui Trump a murit. Înainte să facă gestul extrem a împărțit pliante cu teorii ale conspirației

Partenerii noștri