Prim-vicepreședintele PNL Vrancea nu a promovat bacalaureatul nici după contestație. Nota pe care a luat-o, în final, la română

Data actualizării: Data publicării:
daniel morosanu in senat
Foto: Daniel Moroșanu/ Facebook

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta. Chiar și după contestație nu a reușit să își mărească nota la română, astfel încât să promoveze examenul. 

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, în vârstă de 42 de ani, a susţinut examenul maturităţii la Liceul din Vidra.

El a contestat nota de la română, 3.60, iar în urma recorectării a mai primit 15 sutimi, scrie Adevărul.

Moroşanu obținuse 7.55 la Istorie și 8.65 la Geografie.

Informaţia a circulat reţelele de socializare, pentru că începând din acest an, numele persoanelor care au dat Bacalaureatul au fost anonimizate.

El declara recent la Digi24 că a făcut meditații la Limba Română.

M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

Moroșanu afirmase că dacă îi va fi mărită nota după contestație se va înscrie la facultate.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2020, după rezolvarea contestațiilor, au fost afișate astăzi pe bacalaureat.edu.ro, putând fi consultate și pe www.digi24.ro. Rezultatele finale la Bacalaureat sunt publicate în format anonimizat

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri