Clubul de baschet Minnesota Timberwolves nu mai e de vânzare. Acționarul majoritar s-a răzgândit în ultimul moment

Redacția Digi Economic Data publicării: Data actualizării:
glen taylor timberwolves
Glen Taylor, acționarul majoriatar, refuză vânzarea clubului. sursa foto: Facebook / The Spokesman

Acţionarul majoritar echipei nord-americane de baschet Minnesota Timberwolves (NBA), Glen Taylor, a anunţat joi că acordul de a vinde pachetul majoritar către Marc Lore şi Alex Rodriguez a expirat şi că operaţiunea este anulată, transmite Agerpres.

Într-un comunicat, Glen Taylor a spus că Lore şi Rodriguez ar fi trebuit să depună banii banii pentru acţiuni până pe 27 martie, la 90 de zile după ce i-a notificat, ceea ce, potrivit proprietarului lui Timberwolves, nu s-a întâmplat. Achiziţionarea francizei Minnesota Lynx din liga feminină de baschet (WNBA) făcea parte, de asemenea, din afacere.

''Timberwolves şi Lynx nu mai sunt de vânzare'', a declarat acţionarul majoritar al celor două echipe.

Taylor a ajuns la un acord în 2021 cu omul de afaceri şi fostul jucător de baseball pentru a le vinde 80% din cele două echipe contra sumei de 1,5 miliarde de dolari.

''Voi continua să lucrez cu Marc, Alex şi restul grupului de acţionari pentru a se asigura că echipele noastre au resursele necesare pentru a concura la cel mai înalt nivel în teren şi în afara lui'', a concluzionat Taylor.

Lore şi Rodriguez deţin până acum 40% din francize după două achiziţii ale unor pachete de 20% din acţiuni, ultima în martie 2023.