Sari la conținut

24 într-o oră - 18 decembrie 2014

18 decembrie 2014. Alina Gorghiu este prima femeie din istoria PNL care va conduce partidul. Funcţia sa este una interimară şi a fost obţinută cu sprijinul fostului preşedinte liberal Klaus Iohannis, care a demisionat din fruntea partidului. Contracandidatul Alinei Gorghiu a fost Ludovic Orban, despre care s-ar vorbit că ar fi fost susţinut de fostul lider al formaţiunii, Crin Antonescu. Alina Gorghiu va fi, alături de Vasile Blaga, co-preşedinte al noului PNL, realizat prin fuziunea cu PDL.

Întârzierile la program au fost principalul motiv de ceartă dintre preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea, pe vremea când era consilier la Cotroceni. Fosta candidată la preşedinţie susţine chiar că şeful statului nu i-a oferit sprijin atât de uşor, atunci când a vrut să devină deputat sau ministru. Mai mult, şeful statului i-a dat primele lecţii politice de pe vremea când Elena Udrea făcea parte din Consiliul General al Bucureştiului.  

Încă un pas pe drumul care îl lasă pe Victor Ponta fără titlul de doctor în drept. Universitatea Bucureşti cere Ministrului Educaţiei să retragă diploma și aduce ca argument decizia de plagiat de acum doi ani.