Sari la conținut

24 într-o oră - 22 octombrie 2014

22 octombrie 2014. Fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie, Dumitru Iliescu, unul dintre oamenii care asigura protecţia demnitarilor este audiat la DNA. A ajuns în urmă cu puţin timp. Generalul în rezervă se întorcea în ţară de la Paris şi a fost aşteptat la Arad de procurori şi de ofiţeri ai Brigăzii Speciale a Jandarmeriei. Dumitru Iliescu este un personaj cheie în ancheta în care Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova sunt acuzaţi de corupţie - dosarul retrocedărilor ilegale de pădure. 

Şi tot în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, procurorii au ajuns la Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, pus deja în acuzare în acest dosar. Procurorii au descins azi la firma fiului său, pe care l-au ridicat pentru audieri. El urma să fie adus la DNA Braşov. 

Ordinea şi disciplina anunţată ieri în PSD, a durat doar o zi. Sebastian Ghiţă, preşedinte PSD online, şi Liviu Dragnea, preşedinte executiv, au declarat astăzi că-şi asumă candidatura pentru cele mai înalte poziţii în partid.  Anunţul a polarizat instantaneu lupta pentru putere în partid, iar preşedintele PSD, Victor Ponta, cel care ceruse disciplină de partid, a preferat, astăzi, tăcerea.