Cauza morții lui Angus Cloud a fost dezvăluită: un cocktail fatal de fentanil, metamfetamină, cocaină și alte substanțe interzise

Data publicării:
angus cloud într-o scenă din seria Euphoria
Pe 31 iulie, la ora 11:30, ofițerii de poliție din Oakland au răspuns la un apel de urgență, iar Cloud a fost declarat mort la fața locului. Foto: Angus Cloud / Sursa foto: Profimedia Images

Angus Cloud a murit în urma unei supradoze accidentale. Combinația de fentanil, cocaină, metamfetamină și alte substanțe interzise i-a fost fatală, a confirmat joi Biroul legist din Alameda pentru Variety.

Cauza oficială a morții actorului a fost „o intoxicație acută din cauza efectelor combinate ale metamfetaminei, cocainei, fentanilului și benzodiazepinelor”, potrivit Biroului legist.

Pe 31 iulie, la ora 11:30, ofițerii de poliție din Oakland au răspuns la un apel de urgență, iar Cloud a fost declarat mort la fața locului. Cloud era afectat de moartea tatălui său, care a fost înmormântat cu o săptămână în urmă.

„Singurul confort pe care îl avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten. Angus a fost deschis în privința luptei sale cu sănătatea mintală și sperăm că decesul lui poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere”, a spus atunci familia lui Cloud într-un comunicat.

Cloud a căpătat rapid celebritatea prin rolul său, Fez, un traficant de droguri adorabil, în serialul „Euphoria” de la HBO. A fost primul său rol la Hollywood, dar a apărut și în videoclipuri muzicale, precum „All Three” al lui Noah Cyrus, „Cigaretts” al lui Juice Wrld și „Mamiii” al lui Karol G și Becky G. Cloud a jucat și în drama din 2021 „North Hollywood” și în filmul din 2023 „The Line”. Creditele sale postume includ filmele „Your Lucky Day” și „Freaky Tales”.

De asemenea, Cloud era de așteptat să-și reia rolul în cel de-al treilea sezon din „Euphoria”, care nu a început încă producția. „Suntem incredibil de întristați să aflăm despre dispariția lui Angus Cloud”, a spus HBO într-un comunicat. „Era extraordinar de talentat și o parte iubită din familia HBO și Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale în această perioadă dificilă.”

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri