Video Kevin Hart a ajuns în scaun cu rotile după ce a fost "cel mai prost om în viață"

Data publicării:
kevin hart getty
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actorul Kevin Hart a ajuns temporar în scaun cu rotile după o tentativă de a face "lucruri tinerești", informează CNN.

Hart a pus postat pe contul său de Instagram un clip video, iar o parte din descriere este "Am fost cel mai prost om în viață!!!!".

Actorul povestește în filmare că a încercat să se întreacă cu prietenul lui, fostul jucător de fotbal american Stevan Ridley, pe distanța de 40 de metri și s-a rănit în timpul sprintului.

"Doamnelor și domnilor, vârsta de 40 de ani există", spune Hart. "Toți cei de acolo, femei și bărbați, care au 40 de ani sau mai mult - (vârsta) nu este un joc. Respectați această vârstă".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Kevin Hart a anunțat apoi că se află într-un scaun cu rotile pentru că a încercat să facă "lucruri tinerești".

Actorul a pariat cu fostul fotbalist că îl va învinge într-un sprint, dar a fost doborât de încercare.

"Mi-am rupt mușchii din partea de jos a abdomenului, mi-am rupt mușchii abductori", a spus actorul. Nu știu exact care sunt, dar i-am rupt. Nu pot să merg".

Kevin Hart, în vârstă de 44 de ani, spune, din nou, despre el că este "cel mai prost om în viață" răspunzând la o întreare referitoare la motivul pentru care s-a întrecut cu fostul sportiv.

Stevan Ridley a răspuns și el pe Instagram la mesajul lui Kevin Hart.

"L-am văzut pe Tom Brady făcând asta la vârsta ta și am crezut că și tu poți!", a scris Ridley, referindu-se la fostul său coechipier de la New England Patriots. "Greșeala mea, Kevin Hart! Fă-te bine și continuă să ne faci să râdem!".

În 2019, Kevin Hart a suferit răni grave la spate după un accident auto.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri