Sari la conținut

„The secret life of pets”, filmul care dezvăluie ce fac animalele când stăpânii nu sunt acasă

Incasări de peste 100 de milioane de dolari, locul unu în box office-ul american şi cel mai bun debut al unei animaţii originale - este vorba despre succesul producţiei „The secret life of pets”.

Max, un terrier cu o viaţă lipsită de griji, trebuie să îl accepte acasă pe Duke, un maidanez adoptat de stăpâna sa. Odată cu „intrusul” viața liniștită a lui Max este brusc întreruptă și el și toate animalele de casă din cartier pornesc într-o aventură, foarte amuzant de urmărit.

Distribuția filmului este una de excepție. Printre actorii care au acceptat provocarea de a-și împrumuta vocea unor animale de casă, se numără: Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell sau Jenny Slate.

„Mi-ar fi plăcut ca filmul să fi fost şi cand eram eu copil, pentru că răspunde la întrebarea : "Ce fac animalele când noi plecăm?" Şi este ca şi cum: "Noi avem răspunsul!". Ne place să spunem că Chloe este descurcăreaţă, când vine vorba de căutat mâncare”, a spus Lake Bell, actrița care o interpretează pe Chloe, o pisică mâncăcioasă. 

„Filmul acesta face o treabă grozava arătându-ne cum animalele dau petrecerii, ascultă muzică rock&roll şi fac tot felul de lucruri... Cred că atunci când oamenii îl vor vedea îşi vor iubi animalele şi mai mult. Nu îl învinuiesc pe Max pentru că este supărat de sosirea lui Duke. Max are o viaţă bună acolo, un apartament de lux în New Zork City, o stăpâna groazavă ,şi apoi vin şi eu...”, a povestit Eric Stonestreet, actorul care este vocea lui Duke, câinele maidanez care îi dă viața peste cap lui Max. 

„Stăteam acasă şi am primit un e-mail în care mă întrebau dacă vreau să vin la audiţii şi mi-au trimis o poză a lui Mell, personajul. Şi îndată ce i-am văzut picioruşele, am zis "Da!". Are cel mai adorabil trup din istoria animaţiilor...şi cred că şi eu îl am. Mel este foarte, foarte agitat, foarte, foarte entuziasmat să îşi vadă stăpâna, foarte foarte entuziasmat de orice”, a glumit Bobby Moynihan, despre personajul său -Mel. 

„Să am oportunitatea să joc un iepuraş alb şi pufos, liderul unei noi revoluţii...am simţit că este ceva suficient de tentant pentru vocea mea, să dau glas unui personaj de animaţie. Pentru că nu pot face nimic, vocea mea este prea dură. Lui Snowball nu îi este frică de nimic. El este mic, şiret şi ...o adevarată maşinărie de tocat morcovi”, a adăugat Kevin Hart, actor cunoscut pentru vocea sa, despre iepurașul Snowball, personajul căruia i-a împrumutat vocea. 

În America, personajele din animaţia „The Secret life of Pets" sunt deja celebre. Puştii îşi cumpără ghiozdane, îmbrăcăminte, accesorii şi mai ales jucării cu animalele de casă preferate.

Filmul va rula în cinematografele din România din 5 august, în variantă dublată sau subitrată.