FOTO&VIDEO. Noua vedetă de la Zoo Munchen a ieșit la rampă

Data actualizării: Data publicării:
ursulet polar2
Copyright: Tierpark Hellabrunn / Marc Müller

Vizitatorii grădinii zoologice din Munchen au o nouă atracţie: un pui de urs polar, care abia a făcut primii paşi în aer liber.

Urmăriți mai jos video și galerie foto (Copyright: Tierpark Hellabrunn / Marc Müller):

Copyright: Tierpark Hellabrunn / Marc Müller
Copyright: Tierpark Hellabrunn / Marc Müller

 

Micuţa femelă, numită deocamdată doar Q, a fost însoţită de mama sa atunci când a explorat ţarcul ce imită tundra. Puiul are 14 săptămâni şi cântăreşte un pic peste 8 kilograme. Naşterea micului urs este considerată un succes pentru grădina zoologică din Munchen, deoarece urşii polari se împerechează greu în captivitate. În plus, îngrijitorii speră să atragă atenția și asupra problemelor speciei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este pentru prima oară când un urs polar e vedetă în Germania. În 2007, Knut, un pui născut în Berlin, a devenit un adevărat fenomen comercial. Numeroase jucării, DVD-uri, cărţi şi emisiuni de televiziune au fost făcute despre ursul polar. Dar celebritatea nu a durat. Knut a murit pe neașteptate, patru ani mai târziu. A fost împăiat şi e expus la muzeul de științe naturale din Berlin.

Citiți și:  FOTO&VIDEO. Un nou Knut?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri